Refuzul vecinului de a elibera locul de parcare care nu ii aparține, la solicitarea proprietarului locului dat de parcare.

Bună ziua ! Cum poate fi rezolvat un conflict, care constă în următoarele- in ograda casei in care locuim sunt amenajate locuri de parcare, fiicare avînd panou informativ pe care este indicat nr. apartamentului cărui îi aparține acest loc. Si este o persoana care sistematic parcheaza pe diferite locuri, care nu-i aparțin. La cererea de a lua masina de pe locul de parcare, aceasta persoana refuza sa o faca, afirmînd ca va parca pe oricare loc liber, de fiecare dată cînd doreşte.

  • Nume: Alina Usatîi
  • Data: 2020-12-27
  • 1

RĂSPUNSURILE PARAJURIȘTILOR (1)

Cobzaru liliana

Data: 2020-12-30

Buna ziua! este important sa cunoasteti ce fel se gestioneaza parcarea comuna a blocului locativ. Adica cine este responsabil de administrarea blocului locativ si a terenlui aferent. Fie presedinte de asociatie locativa, fie sef IMGFL, fie administrator de condominiu. In cazul in care aveti neintelegeri cu vecinul adresati-va direct persoanei responsabile de administrare pentru a solutiona conflictul. In cazul in care nu vor fi intreprinse masurile necesare de catre persoana responsabila adresa-ti un demers catre comisiile de specialiate din Pretura de sector respectiva unde domiciliati.