Contract de vinzare cumparare

Buna ziua,va rog mult sa ma ajutati ,fostul meu sot a decedat acum doi ani ,eram divortati,avem un copil ,si el are inca unul din prima casatorie,dupa deces casa au mostenito ambii si sa facut procura unui avocat pentru a o vinde,d-l avocat a vinduto si nu nea informat,cind am insistat cu sunetele el nea spus ça casa e vinduta de o jumatate de an ,ni sa dat oparte de bani si alta parte acum in februarie,casa a fost vinduta foarte eftin pot sa anulez contractul de vinzare-cumparare?

  • Nume: Popa Maria
  • Data: 2020-02-29
  • 2

RĂSPUNSURILE PARAJURIȘTILOR (2)

Baciu Nadejda

Data: 2020-03-04

Daca toate documentele s-au intocmit in mod real fara dezbateri si fara erori, va fi mai greu sa obtineti bunul. Dar la inceput va sugerez sa inaintati o cerere in judecata pentru a va judeca cu avocatul caruia i-ati incredintat procura, fiindca dumnealui poarta toata vina. Pentru ajutor puteti sa va adresati la Oficiul Teritorial de asistenta juridica garantata de stat, pentru a primi un avocat gratuit.

Cobzaru liliana

Data: 2020-03-05

Popa Maria, este mai dificil sa contestati actiunile avocatului pentru tranzactia efectuata, dar prin intermediul unui alt avocat puteti obtine un alt pret de la comparator daca el este interesat sa pastreze bunul. Puteti sa ma contactati la tel. 067605 707 pentru alte detalii