Consultatie

Buna ziua ,as vrea sa aflu cit timp e nevoie pentru legalizarea(intarirea)unui testament la notar daca toate actele sint in regula(ma interesa cite zile)

  • Nume: Anonim
  • Data: 2019-11-25
  • 3

RĂSPUNSURILE PARAJURIȘTILOR (3)

CHIRNICNII Viorica

Data: 2019-12-02

Buna ziua. Daca doriti sa autentificati un testament, atunci asta se face intr-o zi. Daca sa acceptati mostenirea testamentara atunci nu este un termen . Certificatul de moștenitor se eliberează nu mai devreme de o lună din data ultimei publicări despre deschiderea procedurii succesorale.

CHIRNICNII Viorica

Data: 2019-12-02

Buna ziua. Daca aveti in vedere autentificarea unui testament atunci se face in ziua in care va adresati. Daca e vorba de acceptarea mostenirii testamentare atunci, certificatul de moștenitor se eliberează nu mai devreme de o lună din data ultimei publicări despre deschiderea procedurii succesorale.

CHIRNICNII Viorica

Data: 2019-12-02

Buna ziua. Daca aveti in vedere autentificarea unui testament atunci se face in ziua in care va adresati. Daca e vorba de acceptarea mostenirii testamentare atunci, conform legii 246 din 2018 privind procedura notariala, certificatul de moștenitor se eliberează nu mai devreme de o lună din data ultimei publicări despre deschiderea procedurii succesorale.