Ваш ответ здесь!

У вас есть вопрос, на который вы не можете найти ответ? Не знаете, куда обратиться?

Вопросы
Ответы

Подробнее
Consultatie

Buna ziua ,as vrea sa aflu cit timp e nevoie pentru legalizarea(intarirea)unui testament la notar daca toate actele sint in regula(ma interesa cite zile)

  • Имя: Аноним
  • Дата: 2019-11-25
  • 3

ОТВЕТЫ ПАРА-ЮРИСТОВ (3)

CHIRNICNII Viorica

Дата: 2019-12-02

Buna ziua. Daca doriti sa autentificati un testament, atunci asta se face intr-o zi. Daca sa acceptati mostenirea testamentara atunci nu este un termen . Certificatul de moștenitor se eliberează nu mai devreme de o lună din data ultimei publicări despre deschiderea procedurii succesorale.

CHIRNICNII Viorica

Дата: 2019-12-02

Buna ziua. Daca aveti in vedere autentificarea unui testament atunci se face in ziua in care va adresati. Daca e vorba de acceptarea mostenirii testamentare atunci, certificatul de moștenitor se eliberează nu mai devreme de o lună din data ultimei publicări despre deschiderea procedurii succesorale.

CHIRNICNII Viorica

Дата: 2019-12-02

Buna ziua. Daca aveti in vedere autentificarea unui testament atunci se face in ziua in care va adresati. Daca e vorba de acceptarea mostenirii testamentare atunci, conform legii 246 din 2018 privind procedura notariala, certificatul de moștenitor se eliberează nu mai devreme de o lună din data ultimei publicări despre deschiderea procedurii succesorale.