08 April 2021

Forumul Național al Para-juriștilor din Moldova - 2021

Asociația Națională a Parajuristilor din Moldova (ANPM) și Uniunea pentru Prevenirea HIV și Reducerea Riscurilor (Uniunea) în parteneriat cu Consiliul Național pentru Asistență Juridică Garantată de Stat (CNAJGS) și cu suportul financiar al Departamentului Justiție și Drepturile Omului al Fundației Soros Moldova organizează Forumul Național al Para-juriștilor din Moldova - 2021 .

În cadrul Forumului vor fi abordate subiecte ce țin de importanța abilitării juridice a populației, în special a grupurilor vulnerabile, inclusiv în contextul epidemiei HIV; activitatea para-juriștilor; realizările, provocările și perspectivele de dezvoltare a rețelei naționale de para-juriști din Moldova.

În contextul celor expuse mai sus, vă invităm să participați la ”Forumul Naţional al Para-juriștilor din Moldova - 2021” ce va avea loc pe data de 15-16 aprilie 2021, zilnic, în intervalul orelor 14:00 - 16:30. Rugăm să confirmați interesul, până pe 12 aprilie 2021, completând formularul de participare: https://forms.gle/wvkbcRr9B4EBSwb89

HAI SĂ ȚINEM LEGĂTURA!
Completează formularul pentru a afla noutățile noastre.

datele sunt protejate și nu se transmit persoanelor terțe. Vezi condițiile generale