in legatura cu copii aflati in plasament

eu am avut copiii in plasament hi am vrut să-i eu sub tutela dar asistenta sociala mia dat refuz plus la asta mamica copilelor nu este bautoare cum au descris-o asistenta sociala Drochia,insa ea nu are o casa . Cum am putea intoarce copiii? Pentru ca asistenta sociala a ascuns copiii atita timp cit sau aflat in plasament la mine pe urma i-au dat in alta casa și nu-i permit sa-și vada copiii. Precum ca vor să-i deie in adoptie da eu am casa cu toate condițile și aș vrea sa i-au copilele in tutela și pe mamica lor cu noi.

  • Nume: EUJENIIA
  • Data: 2019-11-26
  • 2

RĂSPUNSURILE PARAJURIȘTILOR (2)

CHIRNICNII Viorica

Data: 2019-12-02

Buna ziua. Daca mama copiilor nu este decazuta din drepturi parintesti (si nu prezinta pericol pentru copii) atunci ea are dreptul sa aiba intrevederi cu copiii. Pentru ca copiii sa miarga in adoptie se intreaba intii toate rudele copiilor , daca acestea nu au posibilitate sa-i ia sub tutela. Lipsa spatiului locativ nu este un motiv ca mama sa fie decazuta din drepturi parintesti.

MĂRCUȚĂ Lilia

Data: 2020-01-11

Bună ziua. La cele spuse de colega mea, doresc să adaug,că mama poate să se adreseze cu o cerere la Direcția de Asistență Socială pentru a solicita întrevederi cu copiii. La fel mama ar trebui să se angajeze în câmpul muncii pentru a demonstra că dorește să participe la creșterea și îngrijirea copiilor. La fel dacă mama dorește atât de mult să se afle cu copiii, ea poate să fie plasată la vre-un centru de plasament pentru cuplu mamă -copii pe o perioadă de timp.Între timp o să încercați să vedeți cum reușiți să rezolvați situțiația. Poate o ajtați să-și găsească o locuință cu chirie, sau poate cineva îi oferă o casă unde să locuiască gratuit.