Ajutorul social

Spunet- mi va rog frumos am parinti in satul Sofia r.Drochia au apelat la ajutorul social.li sa oprobat cererea caul li as apelat de la primarie din sat ca da vor sa primeasca acest ajutor trebue sa easa sa lucreze in folsom communitati cu totu ca tata e operat la coloana vertebrala si nu poate ridica a se apleca mama are la intretinere 3 nepoti sub tutela.cum trebuie as procedeze ei in acest caz

  • Nume: Anonim
  • Data: 2020-02-25
  • 2

RĂSPUNSURILE PARAJURIȘTILOR (2)

Baciu Nadejda

Data: 2020-02-27

Pentru a primi ajutor social, toti membrii maturi ai familiei trebuie sa aiba statut adica trebuie sa faca parte din una din categoriile:- angajat; -pensionar; -student; -inapt de munca; -somer; sau -ingrijeste de membru al familiei. Daca parintii tai inca nu sunt pensioneri,si nu au teren aferent la evidenta, atunci trebuie sa se angajeze in cimpul muncii, sau sa se prezinte la birja muncii , unde se pot angaja ca someri pe o perioada nedeterminata. Iar tata daca nu este apt de munca, si are probleme grave cu sanatate ,poate face o investigatie medicala urmata de mai multi specialisti, pentru a se grupa dupa merit.

OLTEANU Viorica

Data: 2020-03-10

dacă unul din copii luaţi sub tutelă are mai puţin de 3 ani, doamna deţine statutul de îngrijitor al unui membru din familie.