Cum sa procedez?

Mi sa fabricat un dosar in2016, la ce am primit 3i ani detentie de catre CA.Chișinău, CSJ nu mia dat cistig fiindca avocatul a cerut art90CP dar era nevoe de art95CP, starea sanatatii a fost agravata, la ce am fost nevoit sa ma restabilesc peste hotare, la moment nu ma pot intoarce acasă sa prelungesc Dializa si sa ma pregatesc de transplant. Zilnic sunt Conectat la aparatul de dializă, Departament Justitiei nu garanteaza ca voi trai la ei, Nici un avocat nu vrea sa ea cazul, nu cunosc dece.

  • Nume: Pintea Andrei
  • Data: 2018-07-14
  • 2

RĂSPUNSURILE PARAJURIȘTILOR (2)

Zugravu Maria

Data: 2018-07-17

Pe baza informațiilor furnizate nu se poate oferi răspuns pertinent și corect. Or, nu este incident art. 95 se aplică persoanelor care s-au îmbolnăvit de o boală psihică în timpul executării pedepsei și chiar până la pronunțarea sentinței. Pentru a identifica mecanizmele juridice legale și incidente este necesar de a examina anumite circumstanțe reale suplimentare celor invocate.

Zugravu Maria

Data: 2018-07-18

Pentru soluționarea problemei dacă doriti aveți posibilitatea să vă adresați la o echipă de profesioniști, reprezentată de Biroul asociat de avocați “Berliba, Ungurean și Partenerii” (BUNPartener). Informațiile despre acest birou le puteți identifica pe pagina de facebook a biroului: BunPartener - Birou asociat de avocați. Cunoaștem că este o echipă care vă poate ajuta cu consultații juridice calificate în materie de drept penal material, noi având cu ei o colaborare eficientă.