Puteţi să mă ajutaţi ?

Am nevoe de formula 086 pentru a putea fregventa class a 10-a , doctorul de familie numi semnează documentele necesare pentru a putea fregventa şcoala deoarece eu nu am majoretatea vaccinelor Dar eu refuz sămi fac vaccine

  • Nume: Musteaţă Mihai
  • Data: 2019-08-17
  • 2

RĂSPUNSURILE PARAJURIȘTILOR (2)

CHIRNICNII Viorica

Data: 2019-08-22

Buna ziua. Fiecare vaccina isi are virsta sa. Adica daca dvs nu ati fost vaccinata la virsta de 3 ani, acum la 16 ani nu mai puteti recupera aceasta vaccina. Medicul de familie este obligat sa va elibereze forma 086 pentru a avea posibilitatea sa urmati scoala. In caz contrar sunteti in drept sa faceti o plingere catre Ministerul Sanatatii Muncii si Protectiei Sociale. Plingerea o puteti depune online sau prin posta Moldovei.

CHIRNICNII Viorica

Data: 2019-08-22

Buna ziua. Fiecare vaccina isi are virsta sa. Adica daca dvs nu ati fost vaccinata la virsta de 3 ani, acum la 16 ani nu mai puteti recupera aceasta vaccina. Medicul de familie este obligat sa va elibereze forma 086 pentru a avea posibilitatea sa urmati scoala, desigur cu indicarea lipsei vaccinelor. In caz contrar sunteti in drept sa faceti o plingere catre Ministerul Sanatatii Muncii si Protectiei Sociale. Plingerea o puteti depune online sau prin posta Moldovei.