Libertatea religioasa si angajare in campul muncii

Sunt de confesiune adventist de ziua a saptea,si potrivit convingerilor mele religioase,de vineri de la apusul soarelui si toata ziua de sambata nu pot lucra pazind(sarbatorind Shabbat-ul)..adresanduma la oficiul pentru ocuparea fortei de munca,pot pune ca conditie ce necesita sa intruneasca ofertele de munca dreptul la libertatea religioasa de a nu putea lucra deloc in acest timp sau nu reprezibta un drept pe care statul e dator sa mi-l respecte in cazul locului de munca?!

  • Nume: Criatina D
  • Data: 2019-08-01
  • 2

RĂSPUNSURILE PARAJURIȘTILOR (2)

CHIRNICNII Viorica

Data: 2019-08-06

Bună ziua Cristina. Majoritatea instituțiilor /organizațiilor activează de luni pina vineri, adică Simbata și duminica fiind zile libere. Desigur ca puteți pune ca o condiție sa va fie găsit un loc de munca cu graficul dorit. Succese.

CHIRNICNII Viorica

Data: 2019-08-06

Bună ziua Cristina. Legislația muncii în Republica Moldova prevede munca cinci zile în săptamina (sunt și exceptii). Majoritatea instituțiilor /organizațiilor activează de luni pina vineri, adică Simbata și duminica fiind zile libere. Desigur ca puteți pune ca o condiție la AOFM sa va fie găsit un loc de munca cu graficul dorit. Succese.