Atribuirea in proprietate privata a terenului aferent caselor din sate

Buna ziua. Intre noi si vecini este o bucata de pamint de aprox 10 m.p. Aceasta bucata este a nimanui (terenul se afla intre ograzile noastre, iar in spatele lui vecinii au ocol pentru animale). Vecinii recent au ingradit bucata data cu gard, noi am intrebat ei nu lau privatizat. Cum putem face sa o privatizam noi ? La cine sa ne adresam? Si care sunt sansele sa ramina in proprietatea noastra?

  • Nume: Cazacu
  • Data: 2018-07-25
  • 2

RĂSPUNSURILE PARAJURIȘTILOR (2)

CHIRNICNII Viorica

Data: 2018-07-26

Buna ziua. Terenul, cel mai posibil, este proprietatea Administratiei Publice Locale, deaceia intrebarile despre situatia terenului la moment le adresati catre primarie. Privatizare nu cred ca aveti sanse de a face, dar posibilitatea de a-l arenda este, cum si posibilitatea de a-l cumpara. Pentru aceasta depuneti cerere catre Consiliul Local, anume in cadrul sedintelor consiliului local se hotarasc asemenea intrebari. Succese!

CHIRNICNII Viorica

Data: 2018-07-26

Buna ziua. Teren fara stapin nu este, cel mai posibil terenul este proprietate a APL. Date despre situatia lui actuala (suprafata, proprietarul, destinatia) primiti de la specialistul pentru reglamentarea regimului funciar (inginer cadastral). Privatizarea terenului nu cred ca se accepta, dar arenda si cumpararea e posibila. Pentru aceasta e necesar de depus cerere la consiliul local cu indicarea intentiei (cumparare, arenda). In cadrul sedintei Consiliului Local , care apropo sunt deschise, se ia hotararea. Succese!