Amenda Proces Verbal

Buna ziua , am câteva amenzi neachitate de vreo 3-4 luni , o amenda in valoare de 3000 lei și alta amenda in valoare de 1200 lei la fel 3-4 luni neachitată , care pot fi consecințele , e nevoie sa le achit ?

  • Nume: Alexandru Btc
  • Data: 2020-07-27
  • 2

RĂSPUNSURILE PARAJURIȘTILOR (2)

Macari Tamara

Data: 2020-07-29

Buna ziua. Neplata cu rea-credinţă sau amânarea plăţii unei amenzi de circulaţie, ori a altor taxe în contul administraţiilor publice locale, indiferent de valoarea acestora, poate avea consecinţe nefavorabile pentru dvs. Daca merge vorba despre amenzi de circulație, termenul de achitare a amenzii în termen de 3 zile din data aplicării, deja nu mai merge vorba. Mai mult decât atât, termenul respectiv este valabil doar în cazul în care sunteți de acord cu atragerea la răspundere contravențională. Cunoaştem personal sau am auzit despre persoane care au primit amenzi de circulaţie în urmă cu mulţi ani şi care se laudă că nu au păţit nimic, sînt cazuri tot mai dese de la popriri pe conturi bancare, salarii, până la sechestrul pe maşină sau pe imobile. Urmează să achitați amenda contravențională, onorariul, taxele și spezele procedurii de executare. Dacă era achitați integral în termen de 15 zile de la data la care ați primit Încheierea executorului, aveți o reducere de 50 % la plata onorariului executorului judecătoresc. Succes.

Cobzaru liliana

Data: 2020-07-31

Buna ziua! In cazul in care va recunoasteti vina in comiterea contraventiilor si nu sint incalcate alte drepturi ale dvoastra in momentul aplicarii amenzii atunci este binevenit sa achitati amenda. ! In caz contrar vor fi aduse la executare silita prin internediul executorului judecatoresc! Daca, procesul verbal este intocmit cu careva abateri sau incalcari legale in detrimentul drepturilor dvoastra, atunci contestati in instanta de judecata, daca nu va fost cunoscut continutul lor in termen rezonabil!