01 November 2019

Promovarea serviciilor de asistență juridică primară în raionul Leova.

ANPM continuă promovarea serviciilor de asistență juridică primară în raionele din țară. O nouă întâlnire cu actorii sociali a avut loc la 29 octombrie în cadrul Consiliului Raional Leova. La eveniment au participat asistenți sociali și bibliotecari din raion.

Președinta Consiliului de administrare a ANPM, Viorica Chirnicinîi și para-jurista, Eugenia Mocanu au comunicat participanților la întrunire despre serviciile de asistență juridică primară și activitatea para-juriștilor. Participanții la ședință au fost informați și despre regulile generale de contractare, activitate, remunerare, raportare și monitorizare a activității para-juriștilor.

Pe agenda evenimentului au fost trecute subiecte cu referire la activitatea Consiliului Național pentru Asistență Juridică Garantată de Stat, Oficiilor Teritoriale ale CNAJGS și ale Asociației Naționale a Para-juriștilor din Republica Moldova. 

În cadrul campaniei de promovare, actorii sociali din alte 9 raioane au fost informați despre serviciile para-juriștilor, utilitatea și beneficiile serviciilor de asistență juridică primară.

HAI SĂ ȚINEM LEGĂTURA!
Completează formularul pentru a afla noutățile noastre.

datele sunt protejate și nu se transmit persoanelor terțe. Vezi condițiile generale