06 June 2019

Para-juriștii implicați în activități de interes comunitar

Para-juriștii se implică în activități de interes comunitar și contribuie la promovarea valorilor culturale în comunitățile rurale.

Larisa Secară, para-juristă și profesoară în satul Hîrbovăț, raionul Anenii Noi, a organzat recent o activitate de interes comunitar cu participarea membrilor comunității atât din localitatea în care activează, cât și din satele vecine.

Circa 60 persoane au acceptat provocarea para-juristei Larisa Secară de a merge în grup la o activitate culturală organizată în Capitală.

Grupului s-au alăturat primarul localității, profesori, educatori, asistenți sociali și elevi dornici de a petrece timpul frumos și cu folos. Astfel, seara zilei de 30 mai 2019 s-a dovedit a fi una specială, petrecută la Teatrul de Operă și Balet “Maria Bieșu”, unde s-a desfășurat spectacolul “Lacul lebedelor”.

După această experiență de mobilizare comunitară, actorii sociali s-au arătat și mai motivați să contribuie la promovarea valorilor culturale în comunitățile rurale, pentru că anume cultura este cartea de vizită a unei țări! Iar accesul la cultură, la educație este o modalitate de dezvoltare a comunității.

HAI SĂ ȚINEM LEGĂTURA!
Completează formularul pentru a afla noutățile noastre.

datele sunt protejate și nu se transmit persoanelor terțe. Vezi condițiile generale